Saskia HeijkantsAlgemene Voorwaarden

Je bent van harte welkom in Woerden voor een bewegingsanalyse of trainingstraject waarbij we samen opzoek gaan naar specifieke en individuele verbeterpunten. Met de focus op het beste resultaat wordt aandacht gevraagd voor het volgende:

  1. Het pand van Health and More aan de Plompmolenlaan is een verzamelgebouw met een gezamenlijke wachtkamer. Heb je een afspraak? Neem gerust plaats aan de grote tafel op de begane grond.
  2. De eerste afspraak is altijd 60 minuten waarbij de aandacht ligt op het zoeken naar oorzaak, gevolg en oplossing van je hulpvraag.
  3. De bewegingsanalyse of training wordt na de zitting afgerekend, je ontvangt de factuur per mail. Bij een aanvullende verzekering voor fysiotherapie kun je deze zelf indienen. Afhankelijk van de polisvoorwaarden vergoedt je zorgverzekeraar een gedeelte van de factuur.
  4. Ben je verhinderd? Geen probleem, meld de afspraak maximaal 36u van te voren af, dan wordt de behandeling niet in rekening gebracht.
  5. Neem uw persoonlijke bezittingen mee de behandelruimte in, laat niets achter in de wachtkamer.
  6. Om de bewegingsanalyse en training zo goed als mogelijk uit te voeren worden administratieve en medische gegevens geregistreerd. Hier wordt uiteraard zorgvuldig mee omgegaan, volgens de wettelijke norm AVG.
  7. Het wordt op prijs gesteld als u schoon schoeisel draagt in het pand en behandelruimte.
  8. De gezamenlijke faciliteiten in het pand van Health and More zijn vrij toegankelijk, je kunt de toiletten en kleedkamers gebruiken. Deze worden dagelijks schoongemaakt, er wordt van je verwacht dat je de ruimte schoon achterlaat. Is de situatie niet naar wens? Geef het aan.
  9. De tarieven voor particuliere training zijn inclusief BTW. De tarieven voor gastlessen en docentschappen zijn exclusief BTW.
  10. Heeft u een vraag of een klacht? Samen komen we tot een oplossing. Zo niet, dan kun je gebruik maken van de klachten- en geschillencommissie van het KNGF.